Зареждане
loading...

За нас

Ние сме Вероника и Радостин. “Случайно” онлайн запознанство като колеги фотографи, прераснало в споделена любов към света и един към друг. Днес, години по-късно, вече сме трима и сякаш живота тепърва започва. Защо? Защото, вдъхновени един от друг и от нашия син, сякаш открихме нашата рецепта за щастие, правейки това, което най-много обичаме.

Да бъдем сватбени фотографи е мечта, за сбъдването на която ни трябваха много смелост, дързост и отдаденост. За щастие, усилията ни се възнаграждават, тъй като все повече двойки виждат себе си в нашите кадри.

 

Нашата роля във вашата история

Да създадем спомен, който да ви вълнува дори и след 5, 15, 50 години. Осъзнавайки важността на това, което правим, ние никога не забравяме, че една фотография трябва да бъде непреходна. Нашият репортажен стил отразява чистата, неподправена емоция, а филмовата текстура и тонация придават класическа визия на кадрите. Ние оставяме наследство за следващите поколения.

 

Защо ние сме вашите фотографи?

Вие нямате нужда от фотограф, имате нужда от личен фотограф. Някой, който разбира колко вълнуващ ден е сватбеният. Някой, който ще бъде до вас по време на първата ви брачна целувка, първия ви танц. И този някой трябва да “види” вас и вашата история и да стане неин разказвач, така сякаш той самият я живее.
Ние възприемаме ролята на разказвачи, като през целия ден сме там, неотлъчно до вас, без да се месим в естествения процес на сватбена еуфория. Без излишни пози, без прекалено режисиране. Нашите инструменти са светлината, симетрията, красотата на заобикалящата ви среда, оцветени от вашата любов и чисти емоции.
Виждате ли вашите сватбени снимки така? Тогава, пишете ни.
А, да… и никога не закъсняваме!