Зареждане
loading...

ПАРТИ СВАТБА В COZY BAR

SWEET LOVE O'MINE

Теодора и Павел,
Сватба в Cozy bar,
София

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови
Водещ: DJ Nasio
Декорация: Cozy bar

Много хора виждат мечтаната сватба навън. Като сватбени фотографи ние можем да потвърдим, че външните сватби имат специална, по-различна атмосфера.  А едно от най-предпочитаните места за парти сватба навън в София е Cozy bar. Именно това място бяха избрали Теодора и Павел. В техните представи идеалната сватба е едно голямо парти за тях и техните най-близки и обичани хора.
Денят започна с подготовката на Теодора. След  като заснехме грима и прическата се насочихме към нейния дом, където тя щеше да очаква Павел. Там ни посрещнаха нейните близки родинини, които вече трудно сдържаха сълзите си от щастие, както и прекрасният им син. Настроението беше точно както обичаме ние – непринудено и емоционално.
Срещата на Теди и Павел беше толкова хубава!
Насочихме се към обредния дом в Красно село, където церемониите винаги са дълги и наситени с хубави думи. След трогващото сключване на граждански брак дойде време за тяхната сватбена фотосесия.

Разходихме се из вдъхновяващия център на столицата, където детайлите по фасадите на сградите и игрите на светлината по малките улици винаги ни предлагат нещо ново. Втората част на фотосесията направихме в Cozy, където интериорът предлага толкова много възможности! Електичната подредба на мебели и бохо излъчването ни дадоха перфектна среда за нашите сватбени снимки. Тогава погледът ни се спря на една оставена в страни китара Ibanez, но за това по-късно.
След посрещането на гостите и речите на кума и родителите дойде време за парти. Много предръдки имаше и още повече бяха щурите танци. А когато Стефан Вълдобрев се появи и изпя своите най-големи хитове партито стигна своя връх. След това продължихме с много игри с шотове и надпяване, а накрая Теди и Павел изпяха за нас любимата си песен.

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.
сватба софиясватба софиясватба софиясватба софиясватба софиясватба софиясватба софиясватбен фотограф сватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZYСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BARСВАТБА В COZY BAR