Зареждане
loading...

СВАТБА В COZY BAR

Живот сладък като мед

Дони и Тео,
Сватба в Cozy bar,
София

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови
Водещ: DJ Nasio
Декорация: Петя от Cozy bar

Празникът на Дони и Тео беше първата ни сватба в Cozy bar. До тогава не знаехме, че в „Малинова долина“ се е пренесла частица от морето. Предсватбената фотосесия с тях и прекраснта им дъщеричка, ни беше убедила, че Дони и Тео са страхотни и очакванята ни бяха големи. Целият сватбен ден премина на един дъх за нас. Започнахме със заснемането на подготовката. И при двамата настроението беше великолепно.

След първата им среща се насочихме към вдъхновяващите малки софийски улици. Хапнахме сладолед на „Шишман“ и същевременно те ни показаха своята чиста и интимна любов, която ние заснехме.
Дойде ред на изнесения ритуал, който бе воден от Константин от ХаХаХа Импро. В историята на сватбите не е имало по-забавно сключване на граждански брак, а бъдещето ще покаже дали някой ще надскочи летвата поставена от Константин.
Дългите пътешествия на Дони и Теофил и безбройните приятелства създадени по време на тях, бяха събрали хора от целия свят.  Речите на техните приятели просълзиха и разсмяха всички. Вече оставаше само едно – партито, което всички очакваха нетърпеливо.

Атмосферата на една сватба в Cozy bar е особено предразполагаща и само снимките могат да разкажат за партито. След много танци, игри за гостите, както и страхотното импро-лайф изпълнение на „Позови меня тихо, по имени“, музиката притихна. Финалът на вечерта беше грандиозната танцова хореография, в която десетки хора от всички континенти танцуват в ритъм и се веселят.
Така завърши 14 часовият сватбен ден на Дони и Теофил, а споменът за него ще бъде винаги жив благодарение на нашите снимки. <3

сватба cozy
сватба навън в cozy

сватба cozy
сватба cozy навън

сватба cozy
булченски букет

сватба cozy
изнесен ритуал cozy

сватба cozy
сватба cozy изнесен ритуал

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.
сватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozyсватба cozy