Зареждане
loading...

ГРАДИНСКА СВАТБА В МАВРУДА

Български традиционен фънк

Диляна и Матей,
Сватба в Мавруда Пловдив

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови

Пловдив винаги ни действа вдъхновяващо. Градината на Мавруда в Пловдив още повече. А когато младоженците успешно съчетават фънк и шевици, то е ясно, че ще помним този ден още много дълго време. Традиционно започнахме с подготовката. Този момент ни е особено любим. Не само защото това е подходящо време за портрети, а защото атмосферата винаги е специална и много лична. Преди първата среща, Матей премина през няколко предизвикателства, а когато се срещнаха емоцията беше неописуема.
Да снимаш в стария град на Пловдив е както лесно, така и трудно. Причината е една – толкова много красота, че е невъзможно да избереш място. 🙂 Разходката в юнския Пловдив ни донесе много усмивки и радост и резултатът беше на лице. Всички вече с нетърпение очаквахме хладните сенки и поглъщата зеленина на градината.

Да сключиш граждански брак заобиколен от толкова много природна красота е незабравимо изживяване.  След много пожелания, прегръдки, сълзи и смях дойде време за партито. Диляна и Матей умело успяха да съчетат българските традиции с модерната сватба. След като слънцето залезе и останаха само романтичните светлини, момчетата от Funky Miracle вдигнаха настроението, а любимите ни игри с шотове бяха неизменна част от вечерта. С това нашата първа сватба в Мавруда в любимия Пловдив ни остави незабравим спомен.

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.
Сватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в Мавруда