Зареждане
loading...

ГРАДИНСКА СВАТБА В МАВРУДА

A NIGHT TO REMEMBER

Мирослава и Мирослав,
Сватба в Мавруда,
Пловдив

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови
Водещ: DJ Насио,
Видео заснемане: Ричард Чъкс

Беше средата на септември и в Пловдив вече захладняваше (беше само 32 градуса 🙂 ). По изключение, с Мира и Миро не се бяхме виждали на живо. От телефонните разговори успяхме да си изградим образ на позитивни и усмихнати млади хора и вече нямахме търпение да бъдем фотографи на тяхната сватба. Освен това обаче, те се оказаха красиви, мили, интересни и най-вече много влюбени един в друг.
Започнахме със заснемане на подготовката. С Миро беше неговият кум и най-добрите му приятели. Така след няколко наздравици и много весело настроение, дойде ред за подготовката на Мира. При нея бяха нейните родители, както и най-близките и приятелки. Всички трепетно очакваха първата среща. Моментът, в който те се видяха за пръв път спря дъха на всички.

След емоционална раздяла със нейните родители и вече в прегръдките на своя бъдещ съпруг, ние се отправихме към винаги красивия и различен Пловдив. Есенните цветове, артистичният и бохемски дух на любимия ни град и тази топла светлина. Така прекарахме почти два часа, снимайки любовта на Миро и Мира и същевременно влюбвайки се отново и отново в нашата страст – да бъдем сватбени фотографи.
Прохладния въздух под старите дървета в градината на Мавруда винаги е добре дошъл след сватбената фотосесия. Гостите се бяха събрали и дойде време за сватбената церемония.
Станахме свидетели на много мили и съкровенни моменти, които запечатахме с нашите снимки.

И така, след много изречени думи, много прегръдки и пожелания за истинско щастие дойде ред за партито. Тази страхотна градинска сватба в Мавруда ни остави невероятни спомени. Близостта по време на първия сватбен танц. Разветите коси, танцуващите хора, многото песни. Всичко това може да видите в нашите снимки по-долу. Не липсваха и много игри и забавления за гостите.
Без съмнение сватбата на Мирослава и Мирослав в Мавруда ще ни топли и вдъхновява още дълго време!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.
сватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографмавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватбамавруда сватба