Зареждане
loading...

СТИЛНА СВАТБА В "СВ. СОФИЯ" ГОЛФ И СПА

ЛЕТЕН ПОЛЪХ И ЗАЛЕЗ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Алика и Светослав,
сватба в голф клуб „Св. София“,
с. Равно поле

Сватбена фотография: Вероника и Радостин
Водещ: DJ Стиви,
Видео заснемане: Филмова къща „Виктор Попов“
Организация и Декорация: Сватбен център „Мериан“

Винаги ще помним първата ни сватба в голф клуб „Св. София“. И това е така не заради прекрасните условия, които това място предлага, а защото Али и Светослав ни показаха своята чиста и истинска любов.
На срещата с тях те ни очароваха със своя щастлив и весел дух, а когато ни казаха, че искат ние да бъдем техните сватбени фотографи бяхме повече от щастливи!

Началото на септември е може би най-благоприятното време за сватба. Времето е стабилно и топло, а възможността за дъжд е малка. Точно такива атмосферни условия заварихме в деня на сватбата на Али и Светльо. Започнахме с подготовката преди обяд. Лекият полъх носещ се над голф игрището и галещите слънчеви лъчи предвещаваха страхотен и дълъг ден.

Интериорът на голф клуб „Св. София“ е фотогеничен и вдъхновяващ. В стаята на Али цареше женско царство. Над 10 нейни приятелки и роднини се подготвяха там. Именно това прави заснемането на подготовката на младоженците толкова любимо за нас. Атмосферата, чашите с шампанско и шегите са нещо, което не се случва втори път.
При Светльо се бяха събрали неговите най-добри приятели, които споделиха тези вълнъващи минути с него.

Срещнаха се на терасата с прекрасна гледка. Той я очакваше, а когато я видя дъхът му спря.

Един от най-големите плюсове на голф клуб „Св. София“ е прекрасните условия за фотосесия, които мястото предлага. Разходката из голф игрището е истинско удоволствие, а приятният лек вятър направи нещата перфектни, както за нас, така и за атмосферата на фотосесията. Алика и Светослав ни показаха своята искрена и честна любов. Усмихнати и близки, емоционални и чувствени бяха те.
Имаме най-хубавата работа на света и Али и Светльо ни го доказаха за пореден път.

След фотосесията дойде ред на трогателната церемония по граждански брак, която докосна всички присъстващи.

Вечерта дойде, а с нея танците, игрите и речите, които разплакаха мнозина. Партито, което DJ Стиви и Веси Бонева спретнаха за всички беше един наистина подобаващ завършек на този любим за нас сватбен ден.
Този ден ни доказа, че „Св. София“ голф и спа и перфектното място за една стилна сватба!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.
сватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба равно полесватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клуб св. софиясватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клубсватба в голф клуб