Зареждане
loading...

ГРАДИНСКА СВАТБА В МАВРУДА

МАГИЯ ОТ ТОСКАНА В ПЛОВДИВ

Софи и Георги,
Градинска сватба в Мавруда Пловдив

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови
Декорация: Sophie’s wedding & events,
Видео заснемане: Ричард Чъкс

Софи и Георги нямат нищо общо с Пловдив. Родният им дом дори не е близо. По стечение на обстоятелствата обаче, в градината на Мавруда те виждат мястото за тяхната перфектна сватба. С много хъс и енергия те започват планирането на този незабравим сватбен ден, в който ние взехме участие като сватбени фотографи.
Когато дългоочаквания ден дойде, ние изгаряхме от нетърпение по пътя си към Пловдив. Бяхме сигурни, че всичко ще бъде великолепно и на ниво. Разбира се, очакванята ни бяха оправдани и дори надминати.
Започнахме със снимките на Софи. Подготовката и беше към края си и се насладихме на топлата и изпъленена със сладко напрежение атмосфера. Така дойде Жоро и с много усмивки и сълзи от щастие той се срещна със Софи.

Поехме към градината. Околните полета дават прекрасни възможности за сватбена фотография. Бяхме обсъдили предварително вариантите и със Софи избрахме именно това място за тяхната сватбена фотосесия.
Септември е любим месец. Полята бяха ожънати, но все още наоколо миришеше на лято и сено. Намерихме сянката на един прастар орех, а след това благоуханни диви ябълки. Следобедното ярко слънце не ни попречи да, а даже напротив – амбицира ни да го използваме по най-добрия начин. Фотосесията ни завърши до прохладната река протичаща наблизо. След сватбената фотосесия на Софи и Георги се влюбихме още повече в природата на Пловдив и околностите на Мавруда.

Когато пристигнахме в градината останахме без дъх от невероятната украса. За наше най-голямо изумление декоратор беше не друг, а самата булка – Софи, а нейната сватбена агенция може да намерите в началото на този текст.

Церемонията в градината започна, а пръстените бяха донесени от най-сладкия и палав носител – тяхното куче. Така след много смях и трогващи моменти, след много топли думи и пожелания дойде време за партито, което всички очакваха.

А за купона, който те си спретнаха могат да говорят само нашите снимки. Кулминацията на вечерта бяха страхотните фойерверки, които оставиха всички без думи.  А след това отново – много песни, див купон, а после притиснати един до друг в любим блус. И много любов и сълзи от радост.
Емоционална и докосваща беше тази сватба в Мавруда Пловдив. За нас беше истинско щастие да бъдем сватбени фотографи на този специален ден. <3

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.

Сватба в Маврудасватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватба в пловдивсватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбена фотосесия маврудасватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотограф пловдивсватбен фотографсватбен фотографСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в МаврудаСватба в Маврудаградина маврудаградина маврудаградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватба пловдивградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбаградинска сватбасватба в мавруда сватба в мавруда сватба в мавруда сватба в мавруда сватба в мавруда