Зареждане
loading...

ГРАДИНСКА СВАТБА В МАВРУДА

ПЕЯ И ТАНЦУВАМ ВЪВ ДЪЖДА

Стефания и Даниел,
Градинска сватба в Мавруда Пловдив

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови

Основният въпрос, който касае всички хора, които планират сватба навън е: „Какво ще стане ако завали?“  Въпросът, разбира се резонен, защото един проливен дъжд може да обърка много планове. Следващата история е за едно вълшебно място в древния Пловдив, за Стефи и Даниел, които се обичат безкрайно и е за един седем часов дъжд.

Пристигнахме в прекрасния град преди обяд. Както винаги, се разходихме из улиците на Пловдив, просто за да се вдъхновим за предстоящия ден. Времето беше страхотно за снимки, но прогнозата вещаеше друго. 🙂
Стефи и Даниел се бяха настанили в хотел HillHouse в Стария град. Мястото е много комуникативно, а стаите в натурални цветове, което прави снимките още по-приятни.
Срещнахме се там и заснехме подготовката им. Любим аспект на тази част от деня е атмосферата. Обожаваме да снимаме, докато сте изпълнени с еуфория и заобиколени от любимите си хора!

Първата среща винаги е специален момент. Именно за това подбираме място, което с красотата си да допринесе за усещането и значението на момента. Разбира се, когато снимаме в Пловдив, не е трудно да намерим такива места.
Стефания и Даниел се срещнаха на вековните стъпала пред каменните стени на църквата „Успение Богородично“.
Снимките по-долу са в пъти по-красноречиви от всеки текст. Разгледайте ги и усетете Стефи и Даниел, малките улици, камъните, обрасли с брашлян и класическите фасади.

Незабележимо, през това време в небето се бяха събрали облаци, които се сгъстяваха все повече по пътя ни към „Мавруда“. С пристигането ни там заваля (spoiler alert: дъждът не спря).
И тук усетихме колко много се вълнуват всички гости, че те нямат никакво намерение да отстъпят пред елементите и всички са нетърпеливи да чуят „Да“, да прегърнат прекрасните младоженци, а след това да танцуват цяла нощ (spoiler alert: точно така и стана).

„Да“ беше изречено под неспирния дъжд, започна вечерята, а когато дойде ред за танци, DJ Mateyski направи парти като по учебник, като най-добре за това говорят снимките по-долу.

Поредната ни сватба в Мавруда ни накара да се влюбим още повече в мястото!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.