Зареждане
loading...

ЩУРА СВАТБА ВЪВ ВИЛА ЕКАТЕРИНА

ВИНАГИ СИ БИЛ ТИ!

Мария и Слави
сватба във вила „Екатерина“,

с. Вакарел

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови,

DJ и водещ: DJ Хорхе
Видеография: Станислав Темелков

Със сигурност всички ще помним дълго 2020 година. В един обърнат с главата надолу свят, напомнянето, че някои неща са непреходни и безценни е по-важно от всякога. Като сватбени фотографи, ние сме благословени да бъдем част именно от този тип събития.
Любовта на Мария и Слави е непоклатима и всесилна, а техните близки бяха жадни за забавление! Точно от такова ударно начало на сезона имахме нужда.
Пристигнахме в любимата ни вила „Екатерина“ преди обяд. Настроението беше страхотно и с нетърпение започнахме снимките.
Заснехме подготовката на Мария и Слави, станахме свитедели на много емоционални моменти и се зарадихме още повече за предстоящия ден.
Те се видяха в градината, пред олтара. Пред близките си и пълните им със сълзи от щастие очи, те се врекоха един на друг.
Именно това прави сватбената фотография толкова стойностна. Тези кратки мигове стават вечни.

Залезът над полята беше страхотен. Аромат на окосена трева се носеше във въздуха. Това направи фотосесията толкова лесна и забавна за всички.
С началото на купона, който Хорхе знае как да направи, градусите се вдигнаха. Всички нямаха търпение да се забавляват. Нашият непринуден стил на работа запази всички тези емоции и мигове. Първият танц, страхотните речи, както и неописуемия момент да танцуваш с родителите си в сватбения ден. Вечерта завърши със страхотното парти, което Борис Солтарийски спретна.


Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.