Зареждане
loading...

ЩУРА СВАТБА В COZY BAR

ЩАСТЛИВИ ХОРА, ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

Пламена и Траян,
сватба в Cozy Bar,
София

Сватбена фотография: Вероника и Радостин
Водещ: DJ Nasio
Декорация: Cozy bar

Да снимаме сватба в Cozy bar винаги е удоволствие за нас. Сватбите там най-често са както лежерни, така и много забавни. Разбира се сватбата на Пламена и Траян не беше изключение. Дори напротив – тяхната щура сватба е може би най-забавната, която сме снимали. Но всичко по реда си. Започнахме деня със заснемането на подготовката на Пламена. Тя и най-близките и приятелки се бяха събрали удома, където с много смях и наздравици очакваха Траян и неговата свита.

След като се срещнаха се насочихме към любимият център на любимата ни София.  Със своите красиви фасади, малки улици и бохемско излъчване, центърът беше идеалното място за фотосесията на Пламена и Траян. Винаг вдъхновяваща и различна е София. Безброй пъти сме снимали там и винаги има нещо ново, което да ни предложи. Следобедното септемврийско слънце даде най-добрите условия за нашата фотосесия.

Посрещането в Cozy ни зареди с нови сили и след кратка почивка започна най-очакваната част от деня. Партито беше открито по подобаващ начин със прекрасен сет за китара и вокал на живо. След много танци и игри с шотове, дойде ред на финала на вечерта. Надпяването, което Nasio им спретна остави всички без глас, но с готовност да посрещнат изгрева забавлявайки се!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.

сватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватбен фотографсватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в софиясватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozyсватба в cozy