Зареждане
loading...

ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

БИЛКИ В ПОЛЕТО, ЩАСТИЕ В ОЧИТЕ

 Надежда и Гани,
фотосесия преди сватбата,
с. Стефаново

Сватбена фотография: Вероника и Радостин

Надя и Гани ни очароваха в първия миг, в който ги видяхме. След няколко минути вече разговаряхме с тях така, сякаш винаги сме се познавали. Когато споменаха, че имат желание да направим фотосесия преди сватбата им, ние не можахме да скрием своето задоволство. Бяхме сигурни, че това ще бъде страхотно изживяване за нас. Предсватбената фотосесия е страхотен начин да се опознаем по-добре, както и добра тренировка за сватбения ден. Именно заради това бяхме много развълнувани за предстоящата сесия.

Уреченият ден дойде и се насочихме към нашето любимо място за снимки. Тук е мястото да посочим, че обожаваме да снимаме сред природата на село. От тишината нарушавана единствено от птиците и щурците ( и в този случай смехът на Надето 🙂 ) до просторните поляни покрити с билки и диви ягоди. Всичко това носи вдъхновение, както на нас, така и на двойките, които идват тук. Като добавим и близостта на столицата, селото се превръща в съвършенното място за фотография.

Денят беше мрачен, така че не очаквахме да видим така жадувания залез. След кратка разходка обаче, облаците се разкъсаха и слънцето най-накрая озари всичко. Топлината, дългите сенки и потайните поляни и горички направиха атмосферата магична. Истинската магия обаче бяха Надя и Гани. Толкова щастливи и обичащи, толкова заразяващо безгрижни. Два часа изминаха неусетно. Слънцето се скри зад хълмовете, остана сладкият спомен и нашите снимки от тази незабравима фотосесия.
Сега нетърпеливо очакваме сватбения им ден, който обещава да бъде запомняща се смесица от различни култури и най-вече едно страхотно парти.

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.