Зареждане
loading...

ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА

АВГУСТ В РАЯ

Красимира и Петьо
Следсватбена фотосесия
с. Стефаново

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови

Следсватбената фотосесия е прекрасен начин да изживеете сватбения ден още веднъж. Дали на любимо място или просто някъде, сред магичната ни природа – изборът е ваш. Във всички случай по време на една следсватбена фотосесия ще се забавлявате много.

Краси и Петьо се сръзаха с нас няколко месеца преди фотосесията да се състои. След като заедно помислихме над възможните локации, се спряхме на нашето предложение, а именно да направим снимките в нашето любимо селце. Планините, гората, безкрайните поляни с билки и китният язовир се превърнаха във фон на нашата фотосесия. Един от големите плюсове на този тип фотосесии е, че не сме притискани от времето – нещо, което се случва много често в сватбения ден. Така имахме възможността да изберем топъл и благоприятен ден. Разбира се решихме да направим фотосесията по време на златния час. Във фотографията това е времето преди, по време и след залез.Тогава слънцето ни дава най-добрата светлина и резултатът винаги е впечатляващ.

Красимира и Петьо ни показаха колко много се обичат. Съчетано със заобикалящото ни вдъхновение, ние дадохме всичко от себе си, за да запазим този специален за тях ден. Техният прекрасен голдън ритрийвър и неговия голям влажен нос ( <3) пък ни донесе толкова щастие! И тогава слънцето ни дари с прекрасните си последни лъчи, които озариха и направиха тяхната любов още по-красива.
Обичта, която Краси и Петьо споделиха с нас, ни докосна и стопли сърцата ни. А ние вкарахме цялата си душа в техните сватбени снимки!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.