Зареждане
loading...

ИНТИМНА СВАТБА В КОРСО

РОМАНС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Ивета и Александър
сватба в „Корсо“
гр. София

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови

С Ивета и Сашо се запознахме през зимата. Заснехме за тях сключването им на граждански брак. Веднага ни напарви впечатление колко усмихнати и лъчезарни са те. В този ден прекрарахме с тях два часа, които бяха изпълнени с много шеги и смях. Тогава видяхме колко много се обичат те и колко хубава е тяхната любов.

Денят на голямата сватба дойде. Прекрасното септемврийско слънце ни обещаваше дълъг и топъл сватбен ден. Както винаги бяхме изпълнени с вълнение за предстоящите снимки.
На последната ни среща, с Ивета и Сашо обсъдихме графика за деня и взехме решение да започнем със сватбената фотосесия. Срещнахме се в центъра на София, който ние толкова много обичаме. След разходка в ботаническата градина, тръгнахме по малките и красиви улици. Първата фотосесия се оказа добра опознавателна тренировка и снимките в сватбения ден бяха страхотни. А Ивето и Сашо се обичаха още повече! <3

Аскетичния интериор на църквата „Св. София“ винаги ни вдъхновява дълбоко. Светото тайнство се случи в една от най-древните сгради на столицата.
След това дойде ред за поздравления, топли думи и прегръдки.

Макар и не до толкова популярно място за сватба, в Корсо има атмосфера. Гледката разбира се е несравнима.Съзарцавайки златните куполи на Руската църква или разкошната архитектура на Военния клуб, човек лесно може да се пренесе във времето на стара София.

Партито беше невероятно. Първия сватбен танц беше интимен и запомнящ се момент. След това имаше от всичко по много. От поп, рок и суинг, та до немски рап – гостите не спираха да се запавляват. Кулминацията на вечерта бяха традиционните немски свтбени игри, които приятелите на Ивета и Александър организираха.

Следваха още много безценни моменти, които ние имахме късмета да запазим. Тази сватба в центъра на София, ни накара още веднъж да се влюбим в това, което правим, а именно – да бъдем сватбени фотографи!

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.