Зареждане
loading...

МОРСКА СВАТБА НА ПЛАЖ "ПЕРЛА"

ПО-БЕЗКРАЙНА ОТ МОРЕТО Е МОЯТА ЛЮБОВ КЪМ ТЕБ

Бистра и Явор
морска сватба на плажа,
плаж „Перла“

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови

Сватба на плажа. Това е мечтата на много хора. Безкраен простор, морски бриз и фин пясък. Като фотографи, морските сватби винаги са удоволствие за нас. Разбира се не трябва да забравяме и предразполагащата към парти атмосфера.
Първата ни фотосесия с Бистра и Явор беше в София. След като сключиха граждански брак се разходихме из малките улици на София, където те ни показаха колко много се обичат. Тази фотосесия ни помогна бързо да намерим общ език по време на морските снимки.

По време на подготовката настроението беше отлично. Бистра и нейните приятелки усилено репетираха танца, с който трябваше да открият купонът. Момчетата от своя страна, решиха, че те могат да тануват и без репетиция и прекараха времето си с бира в ръка на терасата с гледка към морето.

Церемонията на плажа беше вълнуваща. Трогателни слова си казаха те и докоснаха сърцата на всички. На плаж „Перла“ се бяха събрали над 250 човека от целия свят. Всички те обичащи Бистра и Явор. А когато по време на фотосесията босите им крака докоснаха пясъка и вълните, целият свят беше любов.

Партито на плажа може да бъде разказано най-добре със снимките, които направихме. Без съмнение сватбата на Бистра и Явор е една от най-любимите ни, а удоволствието, че бяхме там като фотографи беше огромни.

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.

сватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на моретосватба на моретосватба на моретосватба на моретосватба на моретосватба на моретосватба на моретосватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажасватба на плажа