Зареждане
loading...

ГОРСКА СВАТБА В БАР БЕДУИН

БАЛКАНЪТ, РЕКАТА, ПРИРОДАТА И ЛЮБОВТА

Алекс и Явор
сватба в бар Бедуин,

Стара Планина

Сватбена фотография: Вероника и Радостин Любенови
Водещ: Павел Владимиров

Колко двойки могат да кажат, че са видели сърна на сватбата си? Със сигурност не много. Ако искате и вие да сте от тези хора направете вашата сватба в Бедуин! 🙂 Освен това има и други бонуси – вековна гора, балканът, който се извисява наоколо и тази толкова вдъхновяваща река. Лесно е да се влюбиш в мястото.

Сватбата на Алекс и Явор беше първата ни там. С тях двамата обаче, вече се бяхме срещали няколко пъти, един от които да заснемем тяхната “ първа“ сватба (благодарим ти Ковид-19 :)).  Първата сватба беше буквално белязана от татуистите в Cat Shot Tattoo, а кадри от тази толкова различна фотосесия може да видите тук.

Но да се върнем на „втората“ сватба. Бяхме се влюбили от пръв поглед в Алекс, Явор и техния прекрасен лабрадор.  Също така, бяхме чували много за „Бедуин“,  но когато пристигнахме мястото надмина очакванята ни. Ароматът на гора и леката мъгла в далечината бързо ни презаредиха и вдъхновиха за предстоящия дълъг ден. Артистичният интериор на мястото ни даде много възможности. Грим, писане на обети и няколко коктейла по-късно дойде време за тяхната първа среща. Тя беше магична.

Обетите им докоснаха всички и много хора не сдържаха сълзите си.

А след това дойде време за парти, много шотове, малко дъжд, топъл огън, прекрасни светлинки и песни под звездите.

Нашата първа сватба в Бедуин беше невероятна. С нетърпение очакваме следващата. <3

сватба бедуинсватба в бедуин сватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуин сватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуинсватба в бедуингорска сватбагорска сватбагорска сватбагорска сватбагорска сватба горска сватбагорска сватбагорска сватбагорска сватбагорска сватба бар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбар бедуинбедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватба бедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватбабедуин сватба

Разгледайте още в нашето портфолио тук, в инстаграм, или на страницата ни във фейсбук.