ЗА НАС

About us

Здравейте! Повече от щастливи сме, че сте тук!


Ние сме Вероника и Радостин – сватбени фотографи влюбени в работата си и един в друг!  След  дълги години интернет познанство, започнало от сайт за фотография, дойде денят, в който се срещнахме.

Сега, няколко години по-късно, ние сме семейство Любенови.  Нека да ви разкажем за нас и за това, което правим.

СВАТБЕН ФОТО-ЖУРНАЛИЗЪМ И МНОГО ЛЮБОВ

Сватбеният журнализъм е стил, който дълги години е много популярен в Европа, а вече и в България. Тук позата е поставена на заден план, за сметка на безценния момент. В комбинация с любовта ни към филмовата фотография и нейните земни, туширани цветове, различната светлина и ракурс се роди нашият стил на снимане.

Ние искаме не просто да заснемем вашата сватба, ние искаме да създадем за вас един безценен спомен, който дълги години наред да ви радва и топли.  По време на нашата работа ние даваме всичко от себе си, за да уловим неподправената емоция, която само една сватба може да носи. Сълзите от щастие, гордостта в очите на родителите и здравият купон, който само истинските приятели могат да си спретнат – ние ще заснемем всичко това, ние ще запазим за вас това, което вашите очи не са видели.

Ние искаме нашата фотография да бъде ваше отражение, да бъде нещо лично и интимно.  По време на художествената сесия ние ще ви наставляваме, но най-вече ще искаме от вас да се забавлявате и да бъдете себе си. За нас най-добрата поза е чистата любов.  Нашата цел е да намерим най-добрата светлина, да уловим неповторимия момент и да ви накараме да се почувствате сякаш на този свят няма никой друг.

В основата на нашето изкуство е любовта. Любовта към това, което правим, любовта ни един към  друг, любовта към живота.

 За нас би било чест да станем малка част и от вашата голяма любов.

Радостин и Вероника Любенови

TheArtStudio1.com-65