ЗА НАС

About us

Здравейте! Повече от щастливи сме, че сте тук!


Ние сме Вероника и Радостин Любенови – сватбени фотографи влюбени в работата си и един в друг!  След  дълги години интернет познанство, започнало от сайт за фотография, дойде денят, в който се срещнахме. Сега, няколко години по-късно, ние сме семейство Любенови. Но нека първо ви разкажем малко повече за всеки от нас поотделно.

TheArtStudio1.com-65

Вероника Любенова

Любовта към фотографията в нашето семейство може да бъде проследна до три поколения назад.  Първият ми допир със старата широкоформатна камера Carl Zeiss на дядо ми остави дълбока следа в мен и още тогава реших, че ще се посветя на фотографията.  Започнах да снимам в гимназията, експериментирах със светлината и откривах как тя влияе на снимките ми.  Сега, години след първия ми изсниман филм, вече съм професинален сватбен фотограф, отдадена съм на работата и семейството си.  Намирам вдъхновението си в добрата храна, френската музика и книгите на Рей Бредбъри и Джоан Харис.

Радостин Любенов

Също като Вероника и аз открих фотографията в гимназията. Хобито се превърна в страст, а страстта в неугасващо желание да запечатвам най-съкровените и чувствени моменти на хората.  Вече три години това е моята професия и това ме прави най-щастливия човек на света.  Обожавам да прекарвам време зад обектива, но също така и пред монитора. Няколко хиляди снимки за обработване, чаша кафе и музиката на Шостакович, Пинк Флойд и Бийтълс  са достатъчни, за да се чувствам добре.

Семейство Любенови

Това сме ние Вероника и Радостин.  Устремени напред и гледащи в една посока ние искаме не просто да заснемем вашата сватба, ние искаме да създадем за вас един безценен спомен, който дълги години наред да ви радва и топли.  По време на нашата работа ние даваме всичко от себе си, за да уловим неподправената емоция, която само една сватба може да носи. Сълзите от щастие на баба, гордостта в очите на родителите и здравият купон, който само истинските приятели могат да си спретнат – ние ще заснемем всичко това, ние ще запазим за вас това, което вашите очи не са видели.

Ние искаме нашата фотография да бъде ваше отражение, да бъде нещо лично и интимно.  По време на художествената сесия ние ще ви наставляваме, но най-вече ще искаме от вас да се забавлявате и да бъдете себе си. За нас най-добрата поза е чистата любов.  Нашата цел е да намерим най-добрата светлина, да уловим неповторимия момент и да ви накараме да се почувствате сякаш на този свят няма никой друг.

В основата на нашето изкуство е любовта. Любовта към това, което правим, любовта ни един към  друг, любовта към живота.

 За нас би било чест да станем малка част и от вашата голяма любов.

Радостин и Вероника Любенови

TheArtStudio1.com-71